Patronen- en Boeken

Brei patronen- en boeken.

Op zoek naar de allerleukste Brei patronen voor het zelf breien van de leukste kleren voor je kinderen, sokjes, een origineel kraamcadeau en noem het maar op. Zoek dan niet verder, Wij van het Nederlandsche Wolhuys hebben een uitgebreid assortiment aan brei patronen en boeken.

Voor ieder wat wils!

Wij bieden breipatronen aan voor zowel de beginner als de gevorderde breister. Op deze pagina vind je in ieder geval allerlei trendy projecten, zoals kindermutsen,
 mooie sjaals, leuke topjes voor dames en nog veel meer. Volg de stappen uit het patroon of geef er een originele eigen draai aan.

Leren hoe je een leuke knuffel kunt breien?

Verder heeft het Nederlandsche Wolhuys een groeiende verzameling boeken over technieken of bijzondere patronen en uiteraard patroonboeken van het bekende merk Lang Yarns. Ook voor de beginnende brei- en haakkunstenares zitten er diverse handige boekjes bij. Ook voor kinderen hebben wij voldoende aandacht die willen leren breien of haken, en kan je zelfs patroonboeken vinden voor het breien van knuffels als Zoomigurumi of de patchwork family.

Zoals je leest en ziet hebben wij een ruim assortiment aan patroonboeken. Maar mocht je toch nog een vraag over een product hebben of over een patroon kun je altijd contact met ons opnemen bel of mail ons gerust. Breien moet weer worden wat het vroeger was: niet zomaar een tijdverdrijf, maar een hobby waarmee je heel leuke en mooie dingen kunt maken voor jezelf en anderen.


Bekijk als: Rooster  Lijst 
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 99
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Bekijk als: Rooster  Lijst 
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 99
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5