Haaknaalden

Haaknaalden

De haaknaald 

De haaknaald is een naald met een haak aan het einde, waar mee je de garen als het ware achter blijft haken. 

De haaknaald heeft verschillende diktes voor verschillende garens. De dikte van de haaknaald wordt in hele, halve en kwart millimeters weer gegeven. Vanaf 0,75 tot 2 lopen het met een kwart millimeter op. Vanaf 2 loopt het op met een halve millimeter tot 7. Vanaf 7 tot 10 hele millimeters, daarna nog een haaknaald in 12  en 15. 

Knit pro heeft haaknaalden met een handvat waardoor de grip op de naald beter is. Knit pro heeft daar twee soorten in de soft feel en de soft grip. De soft feel heeft voor elke naald dikte een eigen kleur en het heeft een platte grip. De soft grip is zwart van kleur en heeft een ronder handvat. 

Prym heeft de dunste haaknaalden voor zeer fijn garen om bijvoorbeeld kleedjes te haken. Deze haaknaalden zijn een beetjes plat in het midden en zijn bij het handvat even dik als de haak. 

Lantern Moon  heeft rozenhout haaknaalden en hebben een sierlijke uitstraling en zijn van top kwaliteit hout en zijn glad door de diverse laklagen.

Loom haak heeft een houten handvat en een rechte haak. Deze haak is speciaal ontworpen voor het loombreien en punnikken.

Bekijk als: Rooster  Lijst 
4 Artikel(en)
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in
Bekijk als: Rooster  Lijst 
4 Artikel(en)
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in