DesignaKnit

DesignaKnit

Designaknit 8

 

Designaknit 8 is een software ontwerpprogramma voor de breimachine.

 

Handbreien

Designaknit 8 handbreien is een ontwerp en kaart-systeem voor de hand-breister, waaronder een uitgebreide collectie kabels. Je kan kiezen uit 200 nieuwe handbreisteek symbolen met afkortingen en brei-instructies. Gebruik als ze zoals zijn of verander ze naar je eigen wens. Omdat je niet met de computer op schoot breit, heeft Designaknit 8 handbreien als enige de mogelijkheid om de patroon beschrijving uit te printen.


Machine Standaard
Designaknit 8 standaard bevat de basis voor machinebreien met een set standaard kledingstukken en mogelijkheden om steekpatronen te ontwerpen. Volledige ondersteuning voor kleurenwisselaars. Optionele kabelverbindingen zijn beschikbaar voor bijna iedere machine. Neem voor de linkkabels contact met ons op.

Machine Professioneel
Designaknit 8 Professioneel heeft meer mogelijkheden voor thuis machinebreien – de mogelijkheden van Machine Standaard, plus de vrijheid van Originele Modellen. Met deze vrijheid kan je afwijken van de standaard modellen en je eigen ontwerpen maken.

Compleet
Designaknit 8 Compleet heeft alle onderdelen hier boven genoemd in het programma zoals de naam al zegt compleet voor de hand- en machine breister of breier, dus ook het uitprinten van patroonbeschrijving zit hier bij.

 

Upgrade of sidegrade

Heb je al een eerdere versie van Designaknit gekocht dan hoef je alleen de upgrade of de sitegrade aan te schaffen om Designaknit 8 te kopen. Heb je Designaknit 7 kijk dan bij Designaknit 7 upgrade en klik op de upgrade die je wilt hebben. Heb je een oudere versie van Disignaknit bijvoorbeeld 6 of ouder neem dan contact met ons op en dan helpen we je aan de goede upgrade. Dit heeft met de prijs te maken en het systeem waar je computer mee werkt.

Heb je een van de Designaknit 8 programma’s dan kan je sitegraden en het onderdeel dat je erbij wilt hebben, kan er los bijgekocht worden.

Kom je er niet uit neem dan contact met ons op en we helpen je om de goede upgrade of sidegrade voor je te vinden.

 

Designaknit Ajour

Designaknit 8 Ajour is een programma voor het breien van kant/ajour/lace geschikt voor breimachines van Brother en Silver Reed elektronische machines, Brother (replica) en Silver Reed ponskaart machines, Toyota en Empisal breimachines. Maar is ook geschikt om patronen te maken en dan met de hand te breien. Wat je met dit programma allemaal kan hangt van soort breimachine en slede af. 

Bekijk als: Rooster  Lijst 
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Bekijk als: Rooster  Lijst 
Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2