Borduurmachines

De borduurmachine

De creatieve hobby’s zijn helemaal in, mensen willen hun eigen leefwereld vorm geven, dat maakt het zo uniek en leuk om creatief bezig te zijn. De oude garderobe weer hip maken of meubels maken in je eigen style. Dit heeft de ontwikkeling op de naaimachine markt veranderd. Neem bijvoorbeeld de Borduurmachine.

De borduurmachine heef de laatste jaren een innovatieve verandering doorstaan van handborduren tot industriële machines naar intelligente borduurmachine voor hobby gebruik. De innov’is machines van Brother hebben zo’n verandering mee gemaakt. Inmiddels zijn de borduurmachines voorzien van een laser technologie die het borduurwerk in de gaten houdt en door geeft wat je moet doen. De technologie van deze machines is zo ontwikkeld dat ze je helpen te maken wat je wilt. De software is up to date en wordt steeds verder ontwikkelt, verbindt de borduurmachine via een usb kabel aan je computer en creëer de mooiste borduurwerken. Ook zonder de computer is de borduurmachine in staat een hele reeks borduursels te maken en is ook nog uit te bereiden met een disk met. Het bedieningsgemak staat hoog in het vaandel bij de producten van Brother, denk aan touch screen, automatische naaldinrijger , uitgebreide steken keuze, kniehendel, enz.

Borduren

Het borduren met de machine is een geweldige manier om bijvoorbeeld kleding een uniek persoonlijke tint te geven. Wat dacht je van je een spijkerbroek of jasje op te pimpen met een borduursel van Brother / Madeira garen, je handdoeken personaliseren met naam of logo, het linnengoed voorzien van een leuke spreuk, het is te veel om op te noemen. Op elke Brother borduurmachine zit een automatisch in rijg systeem die de draad door de naald doet. Geen gepriegel meer om dat voor elkaar te krijgen. Het afknippen van het garen gebeurt zonder schaar hiervoor heeft Brother een knop op de borduurmachine. Mocht het garen breken tijdens het borduren, dan stopt de machine direct. Zoveel leuke dingen die het gemakkelijker maken en met de komst van de touch screen zijn de mogelijkheden nog verder verruimd.

Brother

Een belofte: respect voor het milieu

BROTHER is zich terdege bewust van de invloed die zijn bedrijfsactiviteiten kunnen hebben op het milieu en heeft daarom besloten een aantal stappen te ondernemen om natuur en milieu te ontzien. Het bedrijf neemt zijn verantwoordelijkheid en wil maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij technische ontwikkeling en milieu hand in hand gaan. Deze inzet voor het milieu wordt concreet ingevuld door tal van maatregelen: • Vervaardiging van producten die voldoen aan de strengste milieuvereisten • Verbod van materialen die gevaar opleveren voor het milieu • Hergebruik van apparatuur en materialen zonder transformatieproces • Hergebruik van afval om nieuwe grondstoffen te maken • Strijd tegen de opwarming van de planeet: dit is mogelijk dankzij de hierboven genoemde maatregelen. 

Veel meer dan alleen producten

Over het assortiment van BROTHER is nagedacht: het bestaat uit stuk voor stuk intelligente, innovatieve, intuïtieve, zuinige, duurzame en milieuvriendelijke producten waarmee klanten met uiteenlopende wensen op hun wenken worden bediend. Dit assortiment is kenmerkend voor BROTHER en geeft het bedrijf een unieke positie in de markt. Een unieke positie die het merk zeer aantrekkelijk maakt voor iedereen die meer wenst dan alleen een product en kiest voor gemoedsrust en een vertrouwensrelatie.

Bekijk als: Rooster  Lijst 
1 Artikel(en)
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in
Bekijk als: Rooster  Lijst 
1 Artikel(en)
Toon per pagina
Sorteren op Stel een Aflopende Directie in